ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022

Καλούνται οι φοιτητήτριες/τές του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας να υποβάλουν την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 στην ιστοσελίδα https://students.auth.gr/ (ηλεκτρονικές υπηρεσίες φοιτητών) από τη  Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 έως και  τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, ως κάτωθι:

 

α) Οι φοιτήτριες/τές 1ου και 3ου εξαμήνου υποβάλλουν όλα τα μαθήματα ηλεκτρονικά.

β) Οι φοιτήτριες/τές 5ου έως και 23ου εξαμήνου υποβάλλουν ηλεκτρονικά μόνο τα υποχρεωτικά μαθήματα. Τα μαθήματα επιλογής δηλώνονται στους διδάσκοντες.

γ) Οι φοιτήτριες/τές που έχουν εγγραφεί από το ακαδ. έτος 2009-2010 και παλαιότερα, υποβάλλουν τη δήλωση υποχρεωτικών μαθημάτων στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Το ίδιο διάστημα (18/10/2021-01/11/2021) γίνονται και οι δηλώσεις των υποχρεωτικών μαθημάτων του εαρινού εξάμηνου για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ για συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021-22 (εμβόλιμη).

Η προθεσμία είναι αποκλειστική.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης δηλώσεων και δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις των μαθημάτων.

 

Το ίδιο διάστημα (18/10/2021-01/11/2021) γίνεται και η δήλωση της πτυχιακής εργασίας.

Για τη δήλωση της πτυχιακής εργασίας ΠΤ-ΕΡΓ απαιτείται βεβαίωση του επόπτη καθηγητή με το θέμα στα ελληνικά και αγγλικά, η οποία θα κατατίθεται στη Γραμματεία του Τμήματος.

(Για τη βεβαίωση πατήστε εδώ)

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ δήλωσης: Οι φοιτήτριες/τές, μετά την ολοκλήρωση της δήλωσής τους, οφείλουν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν τη δήλωσή τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί, από την/τον φοιτητήτρια/τή, ότι η δήλωσή της/του δεν καταχωρήθηκε, ο μοναδικός τρόπος απόδειξης της υποβολής της είναι η προσκόμιση της παραπάνω εκτύπωσης.