Γενικές Ανακοινώσεις

Χειμερινό Σχολείο 2020 “Teacher training plurilingualism and teaching of languages”

Χειμερινό Σχολείο 2020

“Teacher training plurilingualism and teaching of languages”

20 – 24 Ιανουαρίου 2020, 16:00 - 20:00

Παλαιό Κτήριο Φιλοσοφικής Σχολής, αίθουσα 9

Η ερευνητική ομάδα Pluralités του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνει στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος IRIS (Identifying and Reconstructing Individual Language Stories) χειμερινό σχολείο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στην πολυγλωσσία και στην πολυγλωσσική εκπαίδευση. Το χειμερινό σχολείο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στους φιλολόγους και στους καθηγητές ξένων γλωσσών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevGI6lr5lxIfzZYdWnG5-CWf3Av65TLMH_CC5regCyUzHHkw/viewform?fbclid=IwAR0K4HmBPWkd2h1vfO9SK0v03cCO4V53eTVCWqhNKy7H2MHp6tY0Tj-zFu8

Πληροφορίες στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα - Δελτίο Τύπου

Επιστημονική υπεύθυνη: Βάλια Μουσούρη, Επίκουρη Καθηγήτρια