Γενικές Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι όλοι/ες ανεξαιρέτως οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος είναι υποχρεωμένοι/ες να προσέρχονται στις εξετάσεις αποκλειστικά και μόνο κατά τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες εξέτασης των μαθημάτων της εκάστοτε εξεταστικής περιόδου, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα της εξεταστικής.

Σε διαφορετικές ημερομηνίες δικαιούνται να εξετάζονται μόνο οι εξερχόμενοι/ες φοιτητές/τριες, όσοι δηλαδή πρόκειται να μετακινηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, και αυτό όχι νωρίτερα από την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων του Δεκεμβρίου.

Εάν συντρέχει σοβαρός λόγος εξέτασης εκτός της προγραμματισμένης ημέρας και ώρας κάποιου μαθήματος, αυτό δεν θα γίνεται σε συνεννόηση με τον/την διδάσκοντα/ουσα του μαθήματος, αλλά ο/η φοιτητής/τρια θα πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση προς τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος και να λάβει σχετική έγκριση.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Τμήματος.

Χάρτης

Φωτογραφίες

Επισκέψεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε

(+30) 2310-995176

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.