Γενικές Ανακοινώσεις

Ενημέρωση Φοιτητών | AIESEC Α.Π.Θ

*|MC:SUBJECT|*

Ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία συνεισφέροντας σε

έναν από τους 
Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης!
 
 
AIESEC, ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος Global Volunteer, σου προσφέρει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς κι εσύ σε ένα κοινωνικό project στο εξωτερικό πάνω στους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών (#GlobalGoals) για έξι εβδομάδες και να ζήσεις μια έντονη διαπολιτισμική εμπειρία, αναπτύσσοντας δεξιότητες και κάνοντας φίλους από όλο τον κόσμο.
 

Γίνε ένα από τα άτομα στο Α.Π.Θ. που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό (Τουρκία, Ρουμανία, Ιταλία, Βραζιλία) για να ζήσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία αυτό το εξάμηνο συνεισφέροντας στον Στόχο 4 για την Ποιοτική Εκπαίδευση.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημο πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους στο Project.  "Είσαι πρόθυμος/η να βγεις από τη «ζώνη ασφαλείας» σου και να πάρεις ρίσκα που θα σου αλλάξουν τη ζωή; Κάνε το κάθε λεπτό να μετρήσει!"
 
Global Volunteer

#LiveTheExperience
https://www.facebook.com/AIESEC.Greece/
https://www.instagram.com/aiesec.greece/?hl=el
Website

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Τμήματος.

Χάρτης

Φωτογραφίες

Επισκέψεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε

(+30) 2310-995176

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.