Γενικές Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας να υποβάλουν την ηλεκτρονική δήλωση των υποχρεωτικών μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 στην ιστοσελίδα https://sis.auth.gr/ (ηλεκτρονικές υπηρεσίες φοιτητών) από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 έως και  την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί το ακαδ. Έτος 2009-2010 και παλαιότερα, υποβάλλουν τη δήλωση υποχρεωτικών μαθημάτων στη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στο ίδιο διάστημα.

Το ίδιο διάστημα (15/10/2018-31/10/2018) γίνονται και οι δηλώσεις των υποχρεωτικών μαθημάτων του εαρινού εξάμηνου για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ για συμμετοχή στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου 2018 (εμβόλιμη).

Η προθεσμία είναι αποκλειστική.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης δηλώσεων και δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις των μαθημάτων.

Τα μαθήματα επιλογής δηλώνονται στους διδάσκοντες.

Το ίδιο διάστημα (16/10/2018-31/10/2018) γίνεται και η δήλωση της πτυχιακής εργασίας.

Για τη δήλωση της πτυχιακής εργασίας ΠΤ-ΕΡΓ απαιτείται βεβαίωση του επόπτη καθηγητή με το θέμα στα ελληνικά και αγγλικά, η οποία θα κατατίθεται στη Γραμματεία του Τμήματος.

(Για τη βεβαίωση πατήστε εδώ)

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ δήλωσης: Οι φοιτητές, μετά την ολοκλήρωση της δήλωσής τους, οφείλουν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν τη δήλωσή τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί, από τον/την φοιτητή/τρια, ότι η δήλωσή του/της δεν καταχωρήθηκε, ο μοναδικός τρόπος απόδειξης της υποβολής της είναι η προσκόμιση της παραπάνω εκτύπωσης.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Τμήματος.

Χάρτης

Φωτογραφίες

Επισκέψεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε

(+30) 2310-995176

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.