Γενικές Ανακοινώσεις

Ευκαιρία υλοποίησης πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό

Μήπως ήρθε η ώρα να πας την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο;

H AIESEC του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σου δίνει τώρα την δυνατότητα να κάνεις το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική καριέρα, μέσω μιας έμμισθης επαγγελματικής πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Το Global Talent δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους που ξεκινάνε την καριέρα τους, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα διεθνές, δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον με αποτέλεσμα την ανάπτυξη σημαντικών soft και hard skills που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Μέσω του Global Talent θα αποκτήσεις πρακτική εμπειρία διδασκαλίας σε διεθνές περιβάλλον και θα ζήσεις μια έντονη διαπολιτισμική εμπειρία, βοηθώντας συγχρόνως νέους να αποκτήσουν περισσότερες ευκαιρίες διδάσκοντας τους μια ξένη γλώσσα και ενισχύοντας την διαπολιτισμική τους κατανόηση. Παράλληλα, θα γνωρίσεις και θα κατανοήσεις το εκπαιδευτικό σύστημα μιας άλλης χώρας αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του και θα συνεισφέρεις μέσω της δικής σου παρέμβασης στην σταδιακή του βελτίωση.

Το Global Talent έχει διάρκεια 3 έως 12 μηνών και απευθύνεται σε τελειόφοιτους, απόφοιτους και μεταπτυχιακούς μέχρι 30 χρονών, με εμπειρία στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών. Το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική σταδιοδρομία βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά:

https://aiesec.gr/students/globaltalent/

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Τμήματος.

Χάρτης

Φωτογραφίες

Επισκέψεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 171 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε

(+30) 2310-995176

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.